zonneregio zonneregio

Campina Energie stelt zich voor…

15-04-2015 10:49

Onlangs werd Campina Energie cvba, een coöperatie rond hernieuwbare energie van en voor Kempense burgers, opgericht. We willen Campina Energie ook aan u voorstellen. Op dinsdag 28 april 2015, om 20u, is Campina  Energie te gast in Kamp C in Westerlo. Iedereen kan deze infoavond gratis bijwonen.

Met de steun van vzw De Koep en een brede platformgroep kreeg Campina Energie het voorbije jaar vorm en legden we uiteindelijk statuten neer bij de notaris. Een aantal Kempenaars brachten de nodige middelen bij elkaar voor het startkapitaal. Dat laat toe de uitwerking van een aantal projecten rond hernieuwbare energie op te starten en concreet voor te bereiden. Met de coöperatie kunnen Kempenaars daar aan meewerken.

Wat kan Campina Energie voor u betekenen? Hoe kan u meewerken aan hernieuwbare energie? Wat is een burgercoöperatie? Hoe wil Campina Energie samen met u energie produceren? Hoe rendeert dit financieel ook voor onze regio? Hoe helpt Campina Energie om de ontwikkeling van de Kempen? Hoe kan u mee in Campina Energie investeren en wat is uw rendement? Met welke projecten wil Campina Energie starten? Op al deze vragen geven wij tijdens de infoavond een antwoord.

De voorstelling duurt ongeveer 60 min. Nadien is er uiteraard gelegenheid
voor vragen.  

Dinsdag 28/4, 20u, Kamp C , Britselaan 20, Westerlo
Toegang is gratis.

Ga terug

© Campina Energie
website|FABRIEK81