zonneregio zonneregio

Nieuwsberichten

 • Feestelijke opening klimaatneutrale Gymhal dessel

  16-04-2024 11:23

  Afgelopen zaterdag waren we in Dessel voor de officiële inhuldiging van de nieuwe klimaatneutrale gymhal in Dessel.

  Bij Campina Energie cv zijn we vereerd om samen met onze vennoten, Kelvin Solutions en Lokaal bestuur Dessel, onder leiding van hun fiere burgervader Kris Van Dijck, een sleutelrol te hebben gespeeld in dit duurzame project.

  Naast de installatie van 204 zonnepanelen, zorgden we ook voor de installatie en uitbating van de duurzame HVAC-technieken. Onder andere de verwarming, koeling en verluchting van deze nieuwe gymhal.

  Artikel vrt nws

  Meer lezen ...
 • Campina Energie presenteert: Kempenkracht

  29-03-2024 11:52

  In een tijd waarin de nood aan betaalbare duurzame energie groter is dan ooit, rekent Campina Energie op de kracht van de Kempen. Om onze projecten. Daarom lanceren KempenKracht. Een oproep naar de Kempenaars om hun krachten te bundelen. meer informatie

  Meer lezen ...
 • Vogelspotwandeling met Begijn le Bleu

  14-03-2024 15:14

  Wat een heerlijke ochtend in het Turnhoutse Vennengebied! In twee groepen van 25 vennoten trokken we samen met Begijn Le Bleu het Turnhoutse Vennengebied in voor een exclusieve vogelspotwandeling. Begijns boeiende verhalen en smakelijke vertelstijl vielen enorm in de smaak! Naast de unieke lokale fauna en flora werden ook verschillende zeer tevreden vennoten gespot! Met nog eens 20 enthousiastelingen op de wachtlijst is het duidelijk dat onze vennotenvoordelen enorm gewaardeerd worden. Dank aan iedereen die erbij was voor deze mooie ervaring. We zijn al enthousiast bezig met het plannen van de volgende activiteit. Houd onze updates zeker in de gaten!

 • Campina Energie Cadeau Aandeel

  14-02-2024 10:00

  Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je partner, kinderen of kleinkinderen? Doe hen een Campina Energie aandeel cadeau! Een uniek geschenk met waarde en impact. Een cadeau dat blijft geven en groeien.

   

  Hoe pak je dit aan?
  Een Campina Energie Cadeau Aandeel kopen is eenvoudig en kan je vanuit het comfort van je eigen huis. Je hoeft je dus niet in het gewoel van drukke winkelstraten te begeven. Je kan het gemakkelijk kopen via onze website. Klik hier en vul ons aanvraagformulier in met de naam en het adres van de persoon aan wie je een aandeel wil schenken. Weet je het rijksregisternummer of rekeningnummer voor latere dividenduitkering niet? Vul dan je eigen gegevens in. Dit kan later probleemloos worden aangepast.


  Verrassingseffect
  Let op, als je de verrassing wil behouden, vul je best jouw e-mailadres in. Zo wordt alle informatie, inclusief de certificaten, naar jou gestuurd.

   

  Wil je meer informatie? Laat het ons weten

   

   

   

 • Campina Energie daagt opnieuw de Staatsbon uit!

  30-11-2023 13:48

  In september kwam de staatsbon nog met enorm aantrekkelijke voorwaarden. De looptijd was uitzonderlijk slechts één jaar en er gold een verlaagde roerende voorheffing.

  Voor de december staatsbon is het net wat minder. Door te investeren in Campina Energie, investeer je in lokale hernieuwbare energie en geniet je mee van de opbrengst!

  Meer lezen ...
 • Burgerenergie voor onze vennoten via Ecopower

  27-11-2023 09:40


  Elektriciteitsleverancier Ecopower aanvaardt vanaf vandaag opnieuw nieuwe klanten. Dat is goed nieuws, zeker voor coöperanten van Campina Energie. Met een aandeel van Campina Energie kan je namelijk klant worden bij Ecopower.

  Meer lezen ...
© Campina Energie | Privacy verklaring
website|FABRIEK81