zonneregio zonneregio

Nieuwsberichten

 • Campina Energie Cadeau Aandeel

  14-02-2024 10:00

  Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je partner, kinderen of kleinkinderen? Doe hen een Campina Energie aandeel cadeau! Een uniek geschenk met waarde en impact. Een cadeau dat blijft geven en groeien.

   

  Hoe pak je dit aan?
  Een Campina Energie Cadeau Aandeel kopen is eenvoudig en kan je vanuit het comfort van je eigen huis. Je hoeft je dus niet in het gewoel van drukke winkelstraten te begeven. Je kan het gemakkelijk kopen via onze website. Klik hier en vul ons aanvraagformulier in met de naam en het adres van de persoon aan wie je een aandeel wil schenken. Weet je het rijksregisternummer of rekeningnummer voor latere dividenduitkering niet? Vul dan je eigen gegevens in. Dit kan later probleemloos worden aangepast.


  Verrassingseffect
  Let op, als je de verrassing wil behouden, vul je best jouw e-mailadres in. Zo wordt alle informatie, inclusief de certificaten, naar jou gestuurd.

   

  Wil je meer informatie? Laat het ons weten

   

   

   

 • Campina Energie daagt opnieuw de Staatsbon uit!

  30-11-2023 13:48

  In september kwam de staatsbon nog met enorm aantrekkelijke voorwaarden. De looptijd was uitzonderlijk slechts één jaar en er gold een verlaagde roerende voorheffing.

  Voor de december staatsbon is het net wat minder. Door te investeren in Campina Energie, investeer je in lokale hernieuwbare energie en geniet je mee van de opbrengst!

  Meer lezen ...
 • Burgerenergie voor onze vennoten via Ecopower

  27-11-2023 09:40


  Elektriciteitsleverancier Ecopower aanvaardt vanaf vandaag opnieuw nieuwe klanten. Dat is goed nieuws, zeker voor coöperanten van Campina Energie. Met een aandeel van Campina Energie kan je namelijk klant worden bij Ecopower.

  Meer lezen ...
 • Grootse CST-installatie ingehuldigd bij Avery Dennison

  15-09-2023 12:32

  Wat een indrukwekkende installatie bij Avery Dennison Performance Tapes in Turnhout! Maar liefst 5.500 vierkante meter aan gebogen spiegels die meedraaien met de zon om haar straling optimaal te benutten. De geconcentreerde zonnestraling wordt vervolgens gebruikt en opgeslagen om de droogovens van Avery Dennison Turnhout te verwarmen.

   

  Meer lezen ...
 • Fysiek infomoment Campina Energie in Turnhout

  10-09-2021 16:51

  Op donderdag 23 september om 20u in de aula van Europeion (Campus Blairon, Turnhout) organiseren we een fysiek infomoment over 'Hoe maak ik mijn eigen huis CO2-neutraler'.

  Meer lezen ...
 • Nieuws september 2021

  10-09-2021 16:20

  We zijn verheugd om ons nieuwe project BENOregio Kempen voor te stellen. Met dit project willen we de Kempen helpen met BENOveren.

  Meer lezen ...
© Campina Energie | Privacy verklaring
website|FABRIEK81