zonneregio zonneregio

Nieuwsberichten

 • Hernieuwbare energie

  26-12-2017 10:07

  We schreven het reeds in 2015 in onze missie: De coöperatie wil burgers samenbrengen om te investeren in hernieuwbare energie en energiebesparing in de Kempen. Door te streven naar een klimaatneutrale regio wordt de Kempen minder afhankelijk van dure, geïmporteerde energie.

  Minister Tommelein is daar nu ook van overtuigd: Hernieuwbare energie

  Meer lezen ...
 • Campina Energie zit niet stil

  23-11-2016 13:33

  Sinds onze algemene vergadering in mei hebben wij niet stilgezeten.
  Het project Turnhout Zuid, waar we samen met Eneco aan werken, loopt, maar onvoorziene uitdagingen zorgen voor enige vertraging.

  Meer lezen ...
 • Eandis

  03-10-2016 20:34

  Campina Energie wil coöperatieve kapintaalsinbreng voor Eandis.
  Winsten naar China laten vloeien is de verkeerde keuze als er lokaal voldoende kapitaal voorhanden is.

  Meer lezen ...
 • Wanneer krijgt u uw aandeelhouderscertificaat?

  25-03-2016 09:23

  Nieuwe vennoten krijgen na registratie een bevestigingsmail met het rekeningnummer waarop de waarde van de aandelen moet worden overgeschreven. In een volgende fase worden de vennoten goedgekeurd door de raad van bestuur. De raad van bestuur vergadert maandelijks. Vennoten worden dan opgenomen in het aandeelhoudersregister. Dat is uw officiële erkenning als vennoot. Daarna wordt er voor elke vennoot nog een aandeelhouderscertificaat opgemaakt. Tussen de datum dat u zich registreert en betaalt, en de datum dat u uw aandeelhouderscertificaat in de bus krijgt, kan dus een perioden van ongeveer zes weken liggen.

  Meer lezen ...
 • Kempenaars steunen massaal Campina Energie

  10-02-2016 08:40

  Na twee weken heeft Campina Energie al meer dan 520.000 euro opgehaald. Sinds vorige week kan iedereen via de burgercoöperatie mee investeren in hernieuwbare energie en genieten van een aantrekkelijk rendement. Campina Energie wil in een eerste fase 650.000 euro verzamelen, maar zal nu allicht de project oproep vervroegd moeten sluiten.  

  Meer lezen ...
 • Campina Energie start oproep naar vennoten

  27-01-2016 09:20

  KEMPEN - Campina Energie lanceert vandaag haar langverwachte oproep naar vennoten. Iedereen kan via de burgercoöperatie mee investeren in hernieuwbare energie en genieten van een aantrekkelijk rendement. Campina Energie wil in een eerste fase 650.000 euro verzamelen, die het wil investeren in twee projecten.

  Meer lezen ...
© Campina Energie | Privacy verklaring
website|FABRIEK81