zonneregio zonneregio

Campina Energie

Campina Energie is een Kempense coöperatie die in maart 2015 werd opgericht. De coöperatie wil burgers samenbrengen om te investeren in hernieuwbare energie en energiebesparing in de Kempen. Door te streven naar een klimaat-neutrale regio wordt de Kempen minder afhankelijk van dure, geïmporteerde energie. Op die manier versterkt Campina Energie de economische slagkracht van de regio.

meer weten

We zijn verheugd om ons nieuwe project BENOregio Kempen voor te stellen. Met dit project willen we de Kempen helpen met BENOveren. BENOveren staat voor BEter reNOveren: met slimme renovaties wordt jouw woning energiezuiniger, wat beter is voor het klimaat en je portemonnee!

meer weten

Wees slim. Investeer in hernieuwbare energie.

Hoe vennoot worden?
Investeer mee!

Partnerschap met lokale Natuurpunt afdelingen

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we vanaf dit jaar een structureel partnerschap hebben opgestart met de lokale Natuurpunt afdelingen. Op deze manier willen we milieu en klimaat nauwer met elkaar verbinden om zo samen de uitdagingen aan te gaan.

meer weten

Updates

  Nieuws juli 2021

  Campina Energie bouwt met Azteq de grootste industriële zonneparabool installatie van Europa. Op donderdag 1 juli ging de eerste spadesteek de grond in.

  Lees meer...

  2de infomoment Campina Energie

  Campina Energie geeft meer uitleg over lopende en toekomstige projecten op dinsdag 29 juni en maandag 5 juli via een digitale sessie. Praktische info krijg je na inschrijving

  Lees meer...

  Nieuws juni 2021

  Het gaat goed met Campina Energie! Daarom doen we een kapitaalsoproep van 1,5 miljoen euro. Lees er meer over in onze nieuwsbrief!

  Lees meer...

  Infoavond Turnhout

  Campina Energie geeft meer uitleg over lopende en toekomstige projecten op donderdag 10 juni om 20 uur. Als de coronamaatregelen het toelaten, ben je welkom in de Stadsboerderij of het Speelkaartenmuseum, anders wordt het een digitale sessie. Praktische info krijg je na inschrijving.

  Lees meer...

  Nieuws april 2021

  Eind februari zijn we gestart met de bouw van onze tot hier toe grootste zonnepaneelinstallatie op de gebouwen van Thomas More, Campus Blairon in Turnhout.

  Lees meer...

  Het leek een tijdje stil bij Campina Energie

  Het leek een tijdje stil bij Campina Energie. We communiceerden niet veel op Facebook en ook onze laatste nieuwsbrief dateert van eind 2020.
  Echter, achter de schermen werd en wordt hard gewerkt aan een aantal mooie projecten. Sommige nog in een aftastingsfase, andere ondertekend en een aantal daar nog ergens tussenin. 2021 belooft een mooi jaar te worden.

  Lees meer...

  De terugdraaiende teller en het Grondwettelijk Hof

  U zag of las waarschijnlijk ook het nieuws over de vernietiging van de terugdraaiende teller door het Grondwettelijk Hof: "Het Grondwettelijk Hof heeft geoordeeld dat de regeling rond de terugdraaiende teller onwettig is. Wie voor 2021 zonnepanelen plaatste en aanmeldde bij Fluvius, kon gedurende 15 jaar gebruik maken van de terugdraaiende teller."

  Lees meer...

  Lore De Wolf is 1000ste vennoot!

  Zaterdag 21 november hield Campina Energie een persconferentie bij de zonnepaneelinstallatie op WZC Sint-Anna in Herentals.
  Reden: enkele dagen eerder werd Lore De Wolf, zonder dat ze het zelf besefte, onze 1000ste vennoot en daar zijn we fier op!
  Deze mijlpaal in onze geschiedenis zetten we graag in de bloemetjes. In aanwezigheid van burgemeester Mien Van Olmen kreeg Lore een boeket van onze voorzitter Wout Baert.

  Lees meer...

Volg ons op facebook

Meer info? Contacteer ons

Contacteer ons

Vennotenvoordelen

Deelwagens Kenis Share
Deelmobiliteit in de Kempen, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Dat doen we met een exclusief vennotenvoordeel. We zijn verheugd met de exclusieve vennotenkorting die Kenis aanbiedt op hun “Kenis Share” elektrische deelwagens. Als vennoot van Campina Energie, geniet je van zo’n 45% korting op het standaard uurtarief. Dit komt neer op €2,5/u en een maximum van €29/24u.

Registreer je hier om gebruik te maken van dit voordeel

 

Campina Energie Koffiepakket Ray & Jules


De lekkerste koffie? Die wordt geroosterd op zonne-energie! Dat weten onze vennoten al langer. Na het eerste Campina Energie Ray & Jules koffiepakket, stellen we voor nu een nieuw pakket samen. Onze vennoten kunnen genieten van 25% korting, een reep heerlijke Tony's Chocolonely en gratis levering bij bestelling van het Campina Energie Koffiepakket. Geniet ervan!

Meer info vind je op de website.

© Campina Energie | Privacy verklaring
website|FABRIEK81