zonneregio zonneregio

Campina Energie

Campina Energie is een Kempense coöperatie die in maart 2015 werd opgericht. De coöperatie wil burgers samenbrengen om te investeren in hernieuwbare energie en energiebesparing in de Kempen. Door te streven naar een klimaat-neutrale regio wordt de Kempen minder afhankelijk van dure, geïmporteerde energie. Op die manier versterkt Campina Energie de economische slagkracht van de regio.

meer weten

We zijn verheugd om ons nieuwe project BENOregio Kempen voor te stellen. Met dit project willen we de Kempen helpen met BENOveren. BENOveren staat voor BEter reNOveren: met slimme renovaties wordt jouw woning energiezuiniger, wat beter is voor het klimaat en je portemonnee!

meer weten

Wees slim. Investeer in hernieuwbare energie.

Hoe vennoot worden?
Investeer mee!

Partnerschap met lokale Natuurpunt afdelingen

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we vanaf dit jaar een structureel partnerschap hebben opgestart met de lokale Natuurpunt afdelingen. Op deze manier willen we milieu en klimaat nauwer met elkaar verbinden om zo samen de uitdagingen aan te gaan.

meer weten

Updates

Volg ons op facebook

Meer info? Contacteer ons

Contacteer ons

Vennotenvoordelen

Deelwagens Kenis Share
Deelmobiliteit in de Kempen, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Dat doen we met een exclusief vennotenvoordeel. We zijn verheugd met de exclusieve vennotenkorting die Kenis aanbiedt op hun “Kenis Share” elektrische deelwagens. Als vennoot van Campina Energie, geniet je van zo’n 45% korting op het standaard uurtarief. Dit komt neer op €2,5/u en een maximum van €29/24u.

Registreer je hier om gebruik te maken van dit voordeel

 

Campina Energie Koffiepakket Ray & Jules


De lekkerste koffie? Die wordt geroosterd op zonne-energie! Dat weten onze vennoten al langer. Na het eerste Campina Energie Ray & Jules koffiepakket, stellen we voor nu een nieuw pakket samen. Onze vennoten kunnen genieten van 25% korting, een reep heerlijke Tony's Chocolonely en gratis levering bij bestelling van het Campina Energie Koffiepakket. Geniet ervan!

Meer info vind je op de website.

© Campina Energie | Privacy verklaring
website|FABRIEK81